Sportweek Vierpolders

Nieuws Sportweek 

4 januari 2024

Ja, hoor! U kunt weer inschrijven voor een kraam. 

Na een fantastisch ouderwets gezellige Vlooienmarkt in 2023 hebben wij weer enorm veel zin om in 2024 een nieuwe Vlooienmarkt voor u te organiseren. Zoals u weet is de Vlooienmarkt van Vierpolders al jaren lang de grootste en gezelligste markt van Voorne-Putten. 

Wij doen wederom ons best om alle vertrouwde items zoals, muziek, entertainment, oliebollen, workshops en/of optredens, kinderactiviteiten voor u te organiseren. Natuurlijk kunnen wij dat niet zonder deelnemers. Wij hopen dat wij ook dit jaar weer veel kraamhouders mogen inschrijven die oude en nieuwe spullen willen verkopen. Ook verkoop van consumptieartikelen en horeca is van harte welkom.  Neemt u wel even vooraf contact met ons op via het mailadres op deze pagina.  

Bent u ook van de partij? 

Dit jaar zal de vlooienmarkt gehouden worden op:  

ZATERDAG 1 JUNI VAN 9.00 – 16.00 UUR 

Heeft u belangstelling voor een kraam? Dat kan voor € 35,-  per kraam (horeca/consumptie kramen/plaatsen voor € 50,-) Schrijf u nu in want VOL = VOL  

N.B. U kunt GEEN voorkeur uitspreken voor een hoekkraam. 

 Klik hier voor het reglement van de vlooienmarkt 

 Klik hier voor de inschrijving van de vlooienmarkt

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet! 

En is het niet als kraamhouder, dan wellicht als bezoeker. Wij heten u in ieder geval van harte welkom en hopen u op zaterdag 1 juni a.s. te mogen begroeten! 

Team van marktmeesters! 

Vlooienmarkt Vierpolders 

vlooienmarktvierpolders@gmail.com  


InstagramFacebookTwitter