Programma

Uiteraard gaan we ervan uit dat iedereen zich houdt aan de geldende maatregelen. Meedoen is op eigen risico.

Zoals u weet mag er helaas geen publiek bij de activiteiten zijn. Voor de actuele maatregelen, zoals deze o.a. gelden in 't Dijckhuis. Klik HIER.

Programma

De routebeschrijvingen van onderstaande wandel- en fietstocht vindt u hieronder, zodat eenieder vrijblijvend kan lopen en fietsen wanneer hij/zij daar zin in heeft.


Wandelen (Duwerke van der Zanden & Erna Dijkxhoorn) – te lopen in week 23

Beste Wandel Liefhebbers, ondanks alle beperkingen hebben we dit jaar toch een leuke wandeltocht, langs mooi plekjes, uitgezet. Een tocht van 10 km en een tocht van 5 km. Wij hopen er volgend jaar weer met z'n "ALLEN" tegenaan te gaan. Heel veel wandelplezier.

Fietstourtocht (Kitty de Ruiter) – te fietsen in week 23

Welkom! We gaan weer fietsen in 2021, alleen op eigen gelegenheid. De reden is bekend, helaas. Er zijn 2 routes uitgezet m.b.v. de fietskooppunten

(TIP: www.Fietsknoop.nl).

De korte route is 25 km, de lange route is 40/45 km en 8 km varen (van maandag t/m vrijdag). Er zijn mogelijkheden om koffie/thee te drinken onderweg, deze zijn niet vermeld. Volg zoals gebruikelijk de geldende verkeersregels.

Zaterdag 5 juni:

Bingo (Sandra Nederpelt & Alexsander Haasnoot) – 14.00 uur – vanaf 18 jaar – V.V.Vierpolders

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ook dit jaar wordt er eindelijk weer een gezellige bingo middag georganiseerd. Let wel op: Je moet jezelf van te voren opgeven via bingovierpolders@gmail.com

We hebben plek voor max 50 personen ivm de coronaregels. Vol = Vol. Kosten: 5 rondes voor €7,50. De 6e ronde is superronde voor €2,50.

** neem je eigen potlood of pen mee **

Graag tot ziens bij de BINGO.

Zondag 6 juni:

Fietspuzzeltocht (Pieter Groeneweg & Lara Palfi) – inschrijven 09.30 uur – V.V.Vierpolders

Dit jaar gelukkig weer een puzzeltocht. Wij wensen iedereen heel veel plezier. Gebukt door vele winden, zwoegde ik mijn trappers lam, mijn fiets en ik, wij zijn geen vrinden, de tocht duurt altijd veel te lang. Gegeseld door de regen waait daar maniakaal, de gierende wind mij tegen, tis oorlog op mijn paard van staal. Er rust iets moois in de marteling van deze fietstocht, wij hebben u gemist, maar bij een gunstige voortstuwing, triomfeert de pedalist. Marije Geerts.


MiniMudRun (Luc, Nick, Brian, Jack, Tim & Dennis) – €7,50 per deelnemer— V.V.Vierpolders

 • 8 t/m 12 jaar – start 12.00 uur

 • 13 t/m 17 jaar - start 14.00 uur

Na een jaartje overgeslagen te hebben, zijn we dit jaar weer terug en gaan we er weer een mooi spektakel van maken! Zondag 6 juni worden de voetbalvelden, sloten en akkers van ons dorp weer hollend, klimmend en glijdend verkend. Dus trommel al je vriendjes en vriendinnetjes op, trek je oude kleren uit de kast en schrijf je snel in voor de enige echte Jeugd Mudrun Vierpolders via FACEBOOK.

Wat kan je verwachten? Let op:

- Vieze kleren - De inschrijving sluit do 3 juni;

- +/- 25 obstakels - VOL = VOL

- De slappe lach

- Een super toffe ervaring!

Kijk op onze facebookpagina voor meer informatie. Voor vragen zijn wij bereikbaar via mudrunvierpolders@gmail.com.

Maandag 7 juni

Fitlights (Je Eigen Pad) – 16.00-16.45 uur: 6-9 jaar / 17.00-17.45 uur: 10-17 jaar – ’t Dijckhuis

Ben jij snel, slim en kun je goed samenwerken? Dan zoeken we jou bij onze activiteit met de FitLights bij Sportstichting Je eigen Pad. De FitLights zorgen ervoor dat je reactievermogen wordt vergroot, maar pas op: het is verslavend!

Wij komen je beneden ophalen ivm schoonmaken tussendoor. Dus blijf daar wachten. Zorg dat je je sportkleding die tegen een stootje kan al aan hebt. Helaas is publiek momenteel niet toegestaan, dus ouders mogen niet verder dan de buitendeur. Je kunt je aanmelden via pia@jeeigenpad.nl. We willen graag je naam, leeftijd en telefoonnummer weten. We hebben een maximum van 20 deelnemers ivm de ruimte in de gymzaal. Regels van het huis: geen kleedkamer gebruik, geen toiletgebruik, van tevoren handen ontsmetten.


Slagbal Jeugd (Demi Rodenrijs) – 18.30 -20.00 uur – 6 tot 13 jaar – V.V.Vierpolders

Jaja, jongens en meisjes, er is weer slagbal voor de jeugd! Wil jij een balletje raken, een gezellige tijd hebben en vooral heeeel veel lol maken, dan moet je je zeker opgeven!! Schrijf op een briefje je naam en leeftijd en doe deze in een envelop. Zorg dat je voor vrijdag 4 juni 21:00 uur deze envelop in de bus doet bij de HW Croeslaan 17. Je wordt aan de hand van de inschrijvingen ingedeeld in een team. Pssstt, het winnende team krijgt een leuk prijsje!!

Slagbal (Suzanne van Rooijen & Pieter Groeneweg ea) – 20.00 uur—13 tot 18 jaar – V.V.Vierpolders

Ook is er slagbal voor de oudere jeugd. Inschrijven vanaf 19:30 uur. Start 20:00 tot 21:30 uur.

Wij of beter jullie, gaan er een gezellige avond van maken. Kom alleen of met al je vrienden en vriendinnen. Iedereen vanaf 13 tot en met 18 jaar mag meedoen. Let op: de kantine is (waarschijnlijk) gesloten. Zorg dus zelf voor iets te eten en te drinken.


Dronkenmansparcours (Leefstijl) – 20.00 uur – 13 tot 18 jaar – V.V.Vierpolders

Tijdens het slagbal is er ook tijd voor het dronkenmansparcours. Test je kennis over alcohol met 5 vragen, schenk vervolgens 3 mixdrankjes in en zet een alcoholbril op! Door de alcoholbril lijkt het alsof je gedronken hebt. Blijf jij recht lopen en haal je de eindstreep van het parcours met het dienblad in je handen? Hoeveel alcohol gaat er in een mixdrankje? En hoe gedraag je je na een aantal glaasjes? We zijn benieuwd naar jouw kennis over alcohol. Doe mee en wie weet word jij de winnaar en neem jij een leuke prijs mee naar huis.


Dinsdag 8 juni

Lasergamen (Stichting Push) – groep 5 t/m 8 – ’t Dijckhuis

Stichting Push organiseert ook dit jaar weer het grote Lasergamefestijn. Er wordt per basisschoolgroep gespeeld. Inschrijven vanaf 15 minuten voor aanvang van je groep. Let op: vol is vol!

 • Groep 5: 14:15 - 15:00 uur

 • Groep 6: 15:00 - 15:45 uur

 • Groep 7: 15:45 – 16:30 uur

 • Groep 8: 16:30 – 17:15 uur


Fotopuzzeltocht (Nikki, Eva, Pieter, Kayella & Aloyzia) – Groep 3 t/m 8 – V.V.Vierpolders

De sportweek is dit jaar anders dan anders, maar we hebben ons best gedaan om er iets leuks van te

maken. Wij hebben een fotopuzzeltocht bedacht!

 • Groep 3 t/m groep 5 – starttijd 18.30 uur

 • Groep 6 t/m groep 8 – starttijd 19.00 uur

Doe je mee? Meld je dan individueel of met een groepje aan via haasnootnikki@gmail.com


Slagbal (Ryan Rodenrijs) – 19.00 uur — 18 tot 27 jaar – V.V.Vierpolders

Dit jaar is het ook weer mogelijk om te slagballen gelukkig! Heb jij hier zin in? Meld dan je team aan met minimaal 10 deelnemers op de avond zelf vanaf 18.30 uur.

Max. 8 teams mogelijk. Vol=vol.

Woensdag 9 juni

Kinderbingo (Eva & Bjorn) — 14:30 u inschrijven — € 1,00 — starten 15:00 uur — V.V.Vierpolders

Bingo alleen voor oudjes? Echt niet! Ook dit jaar, tijdens de Sportweek, vliegen de cijfers weer om je oren! De ballen zullen rollen voor alle kinderen van groep 3 t/m 8!

Komen jullie ook meedoen?


Sjoelen (Fam Hokke) — 16:30 uur — 6 t/m 12 jaar — V.V.Vierpolders

Dit jaar vliegen ook de schijven weer door de sjoelbakken! Wil jij het eens proberen of laten zien hoe goed je het al kan? Kom naar de sjoelmiddag en zet een recordscore op het bord!


Wandelen Plantage (Bertine Zoon i.s.m. De Plantage) 13.30 uur inloop – Iedereen – Plantage Brielle

We kunnen ook dit jaar weer wandelen met de bewoners van De Plantage! Juist nu is het extra fijn om iets voor een ander te kunnen doen. Wij verzamelen om 13.45 uur in de recreatieruimte van De Plantage. We maken met elkaar kennis, waarna we lekker naar buiten gaan. We zetten weer een leuke route van ongeveer 1,5 uur uit. Vanwege de huidige maatregelen mag maar één duwer een bewoner meenemen. Als duwer draag je zowel binnen als buiten tijdens het wandelen, uit voorzorg, een mondkapje. De Plantage vind het fijn om van te voren te weten hoeveel bewoners er met ons mee kunnen lopen. Wil je je daarom uiterlijk zondag 6 juni opgeven? Meld je aan via bertine@zoontraining.nl. Alvast super bedankt dat je een bewoner van de Plantage een heerlijke middag wilt geven! Vanwege de maatregelen wordt er dit jaar niet aansluitend koffie gedronken.


Latin Aerobic (Brinio) - 20:00 uur - 't Dijckhuis

Op woensdag 9 juni van 20.00 tot 21.00 kun je meedoen aan Latin aerobic. Je kan vrij inlopen en het vind plaats in het Dijckhuis.

Latin aerobics is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Bij latin aerobics worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. Het is voor alle leeftijden!

Donderdag 10 juni

Schoolsportdag (10e Penning)

Vandaag organiseert Basisschool 10e Penning de sportdag van het jaar! Zorg dat je goed uitgerust voor de dag komt en trek kleding aan waar jij je goed in kunt bewegen!


Legomiddag (Stichting Push) – 14.30-16.30 uur – jeugd basisschool – ’t Dijckhuis

Stichting Push bouwt samen met de jeugd. Zij zorgen voor de Legobouwstenen en jullie brengen de fantasie mee! Van auto tot boot, van tuinhuisje tot kasteel, alles is goed. Inschrijven is niet nodig. Let op: vol is wel vol, dus kom op tijd!


Panna (Lou Grootscholten & Jamie Haasnoot) – 0 t/m 18 jaar – V.V. Vierpolders

Op 5 juni organiseren wij een pannatoernooi. Het maakt niet uit of je wel of niet kan voetballen.

Inschrijven kan ter plaatse.

 • 0 t/m 8 jaar om 18:30 uur

 • 9 t/m 13 jaar om 19:30 uur

 • 14 t/m 18 jaar om 20:30 uur


Golfwedstrijd (Iet Verboom) – 19.00 uur – Golfclub Kleiburg

Voor de 11e keer wordt de 9-holes avondwedstrijd gehouden op golfbaan Kleiburg aan Brielse Maas Noord. De Sportweek Vierpolders GOLFCUP staat op de winnaar te wachten. Om deel te nemen aan deze wedstrijd is een NGF pas vereist (of Baanpermissie van Golfclub Kleiburg). Inschrijven voor deze activiteit uiterlijk 3 juni. Kosten voor greenfeespelers €40 en gratis voor leden van Golfclub Kleiburg. Email naar sportweek@live.nl .

Vrijdag 11 juni

Social Media Training Jeugd (Leefstijl) – 15.30 uur – (max 25 personen) – V.V.Vierpolders

De telefoon is niet meer weg te denken in het leven van een puber. ‘Zonder telefoon heb ik geen leven’, is een veelgehoorde uitspraak. Al die contacten, filmpjes, games en apps zijn ook leuk! Maar kennen jullie ook de gevaren van sociale media? Wat doe je als je in een groep wordt geplaatst en je gewelddadige of seksueel getinte beelden te zien krijgt? Wat doe je als je wordt gepest of haatreacties krijgt? Weet je met wie je contact hebt? Insta en Snap met die toffe en hilarische filters; superleuk, dat begrijpen we. Maar wat kan het met je zelfbeeld doen? Dit en nog veel meer onderwerpen komen aan bod tijdens onze workshop sociale media. Kom jij ook? Je mag al je vragen stellen! We sluiten af met een sportief tintje: wie wint de Kahoot én is de snelste op het parcours met een Emoji-masker op?


Voetvolley (Ryan Rodenrijs) – 19.00 uur – 8 tot 27 jaar – V.V.Vierpolders

Een nieuw onderdeel van de sportweek, voetvolley! Lijkt je dit leuk? Meld je dan op de avond zelf aan met een team van 3 tot 5 deelnemers. Er zijn 2 groepen. Er is een groep van 8 t/m 16 jaar en een groep van 17 tot 27 jaar. Inschrijven vanaf 18.30 uur.

Zaterdag 12 juni

Voetbaltoernooi (Tim Hokke & Rick Hoogvliet) – 6 tot 27 jaar – V.V.Vierpolders

Dit jaar staat er ook een voetbaltoernooi op de planning. De eerste groep van 6 tot 16 jaar start om 13:30 uur. De tweede groep van 16 tot 27 jaar start om 15.00 uur.

Er worden verschillende wedstrijdjes gespeeld met teams van gemixte leeftijden. Individueel inschrijven ter plaatse.

Zondag 13 juni

Jeu de Boules (Paul Grootscholten) – 13.00 uur – alle leeftijden – V.V.Vierpolders

Zondagmiddag 13 juni is het afsluitende hoogtepunt van Sportweek 2021 gepland: Jeu de Boules voor alle leeftijden! Teams van drie spelen om de grote wisselbeker. Kom voor ontspannende spanning op zondagmiddag de sportweek afsluiten. Inschrijven kan ter plaatse.